2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
 
     
  Σχεδιασμός & Ανακαίνιση Καταστημάτων
JEF Constructions
 
     
 
 
 
 
     
 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ασχολούμαστε με την ανακαίνιση καταστημάτων, κλαμπ, μπαρ, εστιατορίων,  και παντός τύπου εμπορικών εγκαταστάσεων ανοιχτών στο κοινό. Και το κάνουμε τηρώντας αυστηρά τους συμφωνημένους χρόνους.
Για την ανακαίνιση  του καταστήματος, του εστιατορίου, του μπαρ, του κλαμπ ή της επιχείρησής σας, θα πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες και θα λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η JEF Constructions εκτελεί έργα ανακαίνισης καταστημάτων. Εναπόκειται σε εσάς να μας εξηγήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα πώς θέλετε να μεταμορφώσετε το κατάστημά σας, πότε να ολοκληρώσετε τις εργασίες και με ποιον προϋπολογισμό έχετε διαθέσιμο.

 
     
     
  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ  
   
 

Εάν χρειαστεί να ανακαινίσετε μια εμπορική εγκατάσταση όπως ένα κατάστημα, ένα εστιατόριο, ένα μπαρ ή ένα κλαμπ, θα αναγκαστείτε να το κρατήσετε κλειστό για την περίοδο των εργασιών. Θα συμφωνήσουμε μαζί για την καλύτερη περίοδο για να κλείσετε την επιχείρησή σας και μέχρι τότε που όλα πρέπει να είναι έτοιμα για επαναλειτουργία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό το πρόβλημα, γνωρίζουμε ότι οι εργασίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπορέσετε να ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας. Γι' αυτό σας εγγυόμαστε συγκεκριμένες ώρες για την πραγματοποίηση ανακαινίσεων.

 
     
     
  ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΟΝΟΣ  
   
 

Για να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση του χώρου σας, θα πρέπει να ορίσετε τις νέες λειτουργίες και νέους χώρους. Εάν αλλάξετε τον εσωτερικό του χώρο, τα φωτιστικά, θα πρέπει να επιλέξετε νέα υλικά , ξύλο, κεραμικά, τσιμέντο ή άλλα. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσετε ψυχή και προσωπικότητα στο νέο μέρος: βιτρίνες, τραπέζια, καρέκλες, αλλά πάνω από όλα διακοσμητικά, φώτα, ειδικά εφέ.

Με αυτές τις εργασίες να γίνονται και να εκτελούνται γρήγορα, η επιλογή να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας μπορεί να είναι ένα στοίχημα. Η εύρεση και ο συντονισμός διαφορων συνεργειων , ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, διακοσμητών εσωτερικών χώρων, και αλλον συνεργειο  θα γινόταν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης για εσάς.

Με λίγα λόγια: μην ασχολείστε μόνοι με την ανακαίνιση των χώρων σας και μην την εμπιστεύεστε σε ανίκανους ή άπειρους ανθρώπους.

 
     
     
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ  
   
 

Φροντίζουμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε όλες τις φάσεις της επιλογής σας, σε όλες τις αποφάσεις και πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες . Ο αρχιτέκτονας και η ομάδα των επαγγελματιών μας είναι στη διάθεσή σας για την ανακαίνιση των χώρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά για την εργασία. Το πρώτο βήμα θα είναι μια επιθεώρηση για να κάνετε μετρήσεις και να ακούσετε τις ανάγκες σας. Θα είναι απαραίτητο να συμφωνηθεί ένας κατά προσέγγιση προϋπολογισμός για τις εργασίες από την πρώτη επιθεώρηση.

 
     
     
  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  3Δ , ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ  
     
 

Μετά τον έλεγχο, εντός μιας εβδομαδας  θα σας παρουσιάσουμε μια εκτίμηση και τον μπατζετ με ακριβή εκτίμηση των αναμενόμενων δαπανών, συμπεριλαμβανομένων όλων. Θα σας παρέχουμε μια φωτορεαλιστική απόδοση των χώρων σας , όπως θα εμφανιστούν όταν ολοκληρωθεί η εργασία.

Θα συμφωνήσουμε για τους χρόνους των εργασιών και θα σας δείξουμε τα απαραίτητα κόστη σε λεπτομερείς εκτιμήσεις που συνοδεύονται από το  υπολογισμό  δαπανων . Επιπλέον, για την απόλυτη ηρεμία σας, η προβλέπει πάντα τη δέσμευση ασφάλισης για την κάλυψη πιθανών ζημιών σε τρίτους.

 
     
     
  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ  
   
 

Φροντίζουμε να εκτελούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες τοιχοποιίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: επεμβαίνουμε σε φέρουσες κατασκευές και περιμετρικούς τοίχους , αφαιρούμε και δημιουργούμε νέους διαχωριστικούς τοίχους, εσωτερικά χωρίσματα και δωμάτια, ντουλάπες, γυψοσανίδες ή τοιχοποιίες. πραγματοποιούμε κατέβασμα οροφής , με τυχόν φώτα και αγωγούς.

Θα πετάξουμε τα υλικά που προκύπτουν σε εγκεκριμένους χώρους υγειονομικής ταφής, συμπεριλαμβανομένων των γυψοσανίδων, και κάθε άλλο υλικό που είναι πολύπλοκο να απορριφθεί και να ανακυκλωθεί.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ  ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  
     
 

Θα δώσουμε μεγάλη προσοχή στο φωτισμό των χώρων  σας, σύμφωνα με την αρχική ιδέα του έργου. Αφαιρούμε και αντικαθιστούμε τα παλιά ηλεκτρικά δίκτυα , αναπτύσσοντας τη νέα διάταξη των αγωγών με βάση τη νέα χρήση των χώρων. Με αυτόν τον τρόπο τα φώτα, οι διακόπτες και οι πρίζες θα είναι διαθέσιμα όπου πραγματικά χρειάζονται.

 
     
     
  ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ  
   
 

Κατά την ανακαίνιση ενός καταστήματος, εστιατορίου, μπαρ ή χώρου, είναι απαραίτητο να ανανεώνετε τα δάπεδα που έχουν φθαρεί από τον χρόνο και τη συνεχή διέλευση των ανθρώπων. Ειδικότερα, σε καταστήματα και μπαρ τα υλικά δαπέδων υπόκεινται σε πολύ μεγαλύτερη φθορά από ό,τι μπορεί να συμβεί στο σπίτι. Είναι λοιπόν φυσιολογικό να περιμένουμε την ανανέωση των δαπέδων μετά από αρκετά χρόνια, με κάθε ανακαίνιση, ειδικά αν έχουν τοποθετηθεί υλικά που δεν διαρκούν για το δάπεδο.

Επιλέγουμε για εσάς τις ιδανικές λύσεις για το νέο σας δάπεδο . Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακά δάπεδα και νέα υλικά όπως, ρητίνες ή μικροτσιμέντο, ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό παρκέ η πλακιδιων . Εσύ διαλέγεις; Θα φροντίσουμε για την αγορά, την εγκατάσταση και το φινίρισμα.

 
     
     
  ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ  
     
 

Γνωρίζουμε καλά τους περιορισμούς στους οποίους υπόκεινται τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα και εκτελούμε έργα  με πλήρη και αυστηρή συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες της  - Territorial Health Authority.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ  ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ  
   
 

Για τη θέρμανση ή την ψύξη των χώρων των χώρων σας εγκαθιστούμε συστήματα θέρμανσης αέρα ( κατάλληλα για εθουσες  και γραφεία παρά για οικιακά συστήματα αερίου), καθώς και συστήματα κλιματισμού split ή αεραγωγών σε όλους τους χώρους.

 
     
     
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ  
   
 

Κατά την ανακαίνιση ενός καταστήματος ή ενός χορου, συχνά είναι επίσης απαραίτητο να ανανεώσετε τα έπιπλα, τις ντουλάπες και τις βιτρίνες . Έχουμε δινατοτιτα   του εσωτερικου σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και τη διακόσμηση που μπορεί να δημιουργήσει έπιπλα κατά παραγγελία με ειδικούς ξυλουργούς, πάγκους, ειδικό εξοπλισμό και ο οποίος, μαζί με την επιδέξια χρήση των φώτων, θα είναι σε θέση να δώσει μια ιδιαίτερη εστισι στην επιχείρηση σας.

Ήδη στη φάση του σχεδιασμού, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ακουστική των χωρων  . ειδικά στα εστιατόρια και τα μπαρ είναι εξαιρετικά σημαντικό να εφαρμόζονται ορισμένοι κανόνες για τη διάταξη των χώρων   και των επίπλων, προκειμένου να αποφευχθούν οι ηχώ και ο πολλαπλασιασμός των θορύβων, κάτι που είναι πάντα μια πολύ ενοχλητική και ακόμη και επιζήμια κατάσταση για χώρους συνάντησης και αναψυχής, όπως π.χ. , εστιατόρια και μπαρ.

 
     
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ  
   
 

Χρησιμοποιούμε επαγγελματίες ελεοχροματιστες και διακοσμητές για να εφαρμόσουμε κλασική βαφή οποιουδήποτε χρώματος και απόχρωσης, ταπετσαρίας (εφαρμόζοντας και προσωπικές φωτογραφίες ως ταπετσαρία). Εφαρμόζουμε επίσης συγκεκριμένες διακοσμητικές λύσεις και λεπτομέρειες διακόσμησης για να κάνουμε το κατάστημα, το εστιατόριο ή την εμπορική σας εγκατάσταση μοναδική και ελκυστική

 
     
     
  ΟΙΚΟΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ  
   
 

Πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες ανακαίνισης τηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους κανόνες του περιβάλλοντος και της οικολογικής βιωσιμότητας. Συλλέγουμε τα υλικά που προκύπτουν και τυχόν μπάζα από κατεδάφιση ή εργασίες και απορρίπτουμε τα πάντα σε εγκεκριμένους χώρους υγειονομικής ταφής ΧΥΤΑ , επιτρέποντας την ευρύτερη ανακύκλωση των υλικών και συμβάλλοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 
     
     
     
     
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά, για να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του καταστημα σας