2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
 
 
 
     
  Jef constructions
Κατασκευαστική Εταιρεία | Καλλιθέα
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 

Καλώς ήρθατε στην Jef Constructions στην Καλλιθέα Αττικής, μια κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών.Η JEF Constructions είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που λειτουργεί από το 2013 Είμαστε μια σοβαρή και αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία. Κατά τη διάρκεια των ετών της επιχείρησής μας έχουμε ήδη ολοκληρώσει πάνω από 120 έργα προς πλήρη ικανοποίηση των πελατών.

 
     
 
 
 
 
 
 
   
 
     
  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στην Jef Constructions, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως νέες κατασκευές, αναδιαμορφώσεις, προσθήκες και ανακαινίσεις.
 
     
 
   
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Εάν έχει έρθει η ώρα να ανακαινίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας , μπορούμε να φροντίσουμε για την επίλυση και την εκτέλεση όλων των εργασιών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων.
 
     
 
   
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ασχολούμαστε με την ανακαίνιση καταστημάτων, κλαμπ, μπαρ, εστιατορίων,  και παντός τύπου εμπορικών εγκαταστάσεων ανοιχτών στο κοινό. Και το κάνουμε τηρώντας αυστηρά τους συμφωνημένους χρόνους.
 
     
 
 
 
 
   
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η ανακαίνιση του μπάνιου είναι μια αναμφισβήτητα απαιτητική παρέμβαση, από άποψη επεμβατικότητας και κόστους, και πρέπει να μελετηθεί καλά, γιατί πρέπει να διαρκέσει πολλά χρόνια και υπόκειται σε ακριβείς κανόνες.
 
     
 
   
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Jef Constructions προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης κουζίνας, ντουλάπας και πόρτας, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, την αισθητική και την ποιότητα.
 
     
 
   
 
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ - ΠΟΡΤΑΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Η Jef Constructions παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ανακαίνισης σε ντουλάπες - πόρτες και παράθυρα / κουφωμάτα και αλουμινίου, προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν ανθεκτικότητα, ενεργειακή απόδοση και αισθητική.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  
     
  Ζητήστε μας μια προσφορά, θα το κάνουμε δωρεάν. Θα κανονίσουμε μια επιθεώρηση το συντομότερο δυνατό, θα ακούσουμε τις ιδεες σας και εντός περίπου μιας ευδομαδας   θα σας προσφέρουμε μια δωρεάν  προσφορά για την πλήρη ανακαίνιση  του σπιτιού σας, του διαμερίσματός σας, η του καταστιμα σας.  
     
  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ  
     
 
 
 
 
 
     
  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣΕάν είστε μηχανικός ή αρχιτέκτονας και πρέπει να πραγματοποιήσετε ένα έργο ανακαίνισης για το οποίο αναζητάτε μια ιδιαίτερα σοβαρή και αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία, η JEF Constructions είναι ο κατάλληλος συνομιλητής. Μας ενδιαφέρει συνεργασια  σε έργα ανακαίνισης που συντονίζονται από άλλους μηχανικους η αρχιτέκτονες. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ