2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
 
 
 
     
  Jef constructions
Κατασκευαστική Εταιρεία | Καλλιθέα
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 

Καλώς ήρθατε στην Jef Constructions στην Καλλιθέα Αττικής, μια κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών.

Το χαρτοφυλάκιο των προηγούμενων έργων μας αναδεικνύει την προσοχή μας στη λεπτομέρεια, τα καινοτόμα σχέδια και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα. Οι πελάτες μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και είμαστε υπερήφανοι που ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους.

 
     
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων ανακαινίσεων, εγκαταστάσεων δαπέδων, ανανεώσεων κουζίνας και μπάνιου, καθώς και εγκατάστασης πορτών, παραθύρων και ντουλαπών, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματικότητα και επιμέλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Ανεξάρτητα από την έκταση του έργου, είμαστε εδώ για να ανανεώσουμε και να αναζωογονήσουμε το χώρο σας με επαγγελματικότητα και φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δάπεδα

Δάπεδα

Από την εγκατάσταση ξύλινων πατωμάτων έως το πλακάκι, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες δαπέδων για να δώσουμε νέα ζωή στον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπάνιο

Μπάνιο

Δημιουργήστε ένα χώρο μπάνιου που αντικατοπτρίζει το στυλ και τις ανάγκες σας με τις υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουζίνες

Κουζίνες

Ανανεώστε την κουζίνα σας με προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και το στυλ σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 2109410226 - 6907314080
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Από εντυπωσιακές ενσωματωμένες λύσεις μέχρι λειτουργικά συστήματα αποθήκευσης, είμαστε εδώ για να δώσουμε στο σπίτι σας την αισθητική και τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράθυρα

Παράθυρα

Από μοντέρνες γυάλινες επιφάνειες μέχρι παραδοσιακά ξύλινα παράθυρα, είμαστε εδώ για να δώσουμε νέα ζωή στον χώρο σας με προσεκτική και επαγγελματική τοποθέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πόρτες

Πόρτες

Από κλασικές πόρτες μέχρι μοντέρνες και προσαρμοσμένες λύσεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε στο σπίτι σας το στυλ και τη λειτουργικότητα που ταιριάζει με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα Αλουμινίου

Συστήματα Αλουμινίου

Εμπιστευθείτε μας για την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων αλουμινίου που προσφέρουν ασφάλεια, αντοχή και αισθητική αξία στο σπίτι ή το επιχειρηματικό σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ