2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
     
  Jef constructions
Κατασκευαστική Εταιρεία | ΚαλλιθέαΚαλώς ήρθατε στη Jef Constructions, την κατασκευαστική εταιρεία που φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών.
 
     
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
 

Με μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, αφοσιωμένη στην ποιότητα και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα κάθε ανάγκη και επιθυμία σας σε θέματα ανακαινίσεων.

Με το ευρύ φάσμα υπηρεσιών μας, συμπεριλαμβανομένων ανακαινίσεων, εγκαταστάσεων δαπέδων, ανανεώσεων κουζίνας και μπάνιου, καθώς και εγκατάστασης πορτών, παραθύρων και ντουλαπών, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματικότητα και επιμέλεια.

 
     
 

Η Jef Constructions είναι περήφανη για την οικογενειακή της φύση και τη δέσμευσή της στην παροχή αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κατασκευής. Κάθε έργο για εμάς είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό και να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αν σκέφτεστε την έναρξη ενός κατασκευαστικού έργου, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές και εκτίμηση κόστους. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα με επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη.

 
     
 
 
 
 
 
     
  Ανακαινίσεις


Ανεξάρτητα από την έκταση του έργου, είμαστε εδώ για να ανανεώσουμε και να αναζωογονήσουμε το χώρο σας με επαγγελματικότητα και φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Δάπεδα


Από την εγκατάσταση ξύλινων πατωμάτων έως το πλακάκι, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες δαπέδων για να δώσουμε νέα ζωή στον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Κουζίνα


Ανανεώστε την κουζίνα σας με προσαρμοσμένες λύσεις σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και το στυλ σας. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Μπάνιο


Δημιουργήστε ένα χώρο μπάνιου που αντικατοπτρίζει το στυλ και τις ανάγκες σας με τις υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου μας. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Συστήματα Αλουμινίου


Εμπιστευθείτε μας για την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων αλουμινίου που προσφέρουν ασφάλεια, αντοχή και αισθητική αξία στο σπίτι ή το επιχειρηματικό σας χώρο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
       ΤΗΛ: 2109410226 - 6907314080  
     
 
     
 
     
  01.
Πόρτες
Από κλασικές πόρτες μέχρι μοντέρνες και προσαρμοσμένες λύσεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε στο σπίτι σας το στυλ και τη λειτουργικότητα που ταιριάζει με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
  02.
Παράθυρα
Από μοντέρνες γυάλινες επιφάνειες μέχρι παραδοσιακά ξύλινα παράθυρα, είμαστε εδώ για να δώσουμε νέα ζωή στον χώρο σας με προσεκτική και επαγγελματική τοποθέτηση.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
  03.
Ντουλάπες

Από εντυπωσιακές ενσωματωμένες λύσεις μέχρι λειτουργικά συστήματα αποθήκευσης, είμαστε εδώ για να δώσουμε στο σπίτι σας την αισθητική και τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ