2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
hero image
 
 
 
 
     
  Jef constructions
Κουζίνες | Καλλιθέα

Η ανακαίνιση του κουζίνας είναι ένα συναρπαστικό έργο που μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα σας σε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο. Είτε θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση είτε να προσθέσετε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, η ανακαίνιση της κουζίνας σας μπορεί να προσθέσει αξία στο σπίτι. 

Η ανακαίνιση της κουζίνας περιλαμβάνει την αντικατάσταση συσκευών, πάγκων, ντουλαπιών και φωτιστικών ή την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών όπως πάγκων κουζίνας. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος που να είναι τοόσο ελκυστικός όσο και λειτουργικός. 

 
     
 
 
 
 

Το έυρος της ανακαίνισης κουζίνας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της κουζίνας και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό. Ορισμένοι πελάτες μας επιλέγουν να ανακαινίσουν την κουζίνα τους ως μέρος ενός μεγαλύτερου έργου ανακαίνισης του σπιτιού τους, ενώ άλλοι επιλέγουν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στην κουζίνα. Ανεξάρτητα από την προσέγγιση που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να εξετάσουμε μαζί όλες τις πτυχές του έργου, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, των υλικών και του προϋπολογισμού. 

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση της κουζίνας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα παραδοσιακό σχεδιασμό κουζίνας, ένα πιο μοντέρνο στύλ ή κάτι ενδιάμεσο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία υλικών για τα ντουλάπια, τους πάγκους και το δάπεδο.