2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
 
     
  Σχεδιασμός & Ανακαίνιση Διαμερίσματος
JEF Construction

 
     
 
 
 
 
     
 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Εάν έχει έρθει η ώρα να ανακαινίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας , μπορούμε να φροντίσουμε για την επίλυση και την εκτέλεση όλων των εργασιών και την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Η JEF Construction εκτελεί έργα ανακαίνισης διαμερισμάτων με το κλειδί στο χέρι , αφήνοντάς σας το μοναδικό καθήκον να περιγράψετε καλύτερα πώς θέλετε το νέο σας σπίτι, πότε να ολοκληρώσετε τις εργασίες και με τον προϋπολογισμό που έχετε διαθέσιμο.

 
     
     
  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ  
   
 

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα , θα πρέπει να αξιολογήσετε πώς να το εξοπλίσετε ή να το μεταμορφώσετε, να το προσαρμόσετε στη νέα του λειτουργία. Ή πάλι, ίσως ψάχνετε για νέες ιδέες για να τροποποιήσετε το σπίτι στο οποίο ζείτε, επειδή ίσως έχει δημιουργηθεί ένα νέο ζευγάρι, επειδή έρχεται ένα μωρό ή επειδή τα παιδιά έχουν μετακομίσει στο σπίτι τους και μερικά δωμάτια δεν είναι πλέον χρήσιμα .

Σήμερα θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία, λοιπόν, να επέμβετε και να διορθώσετε πολλά πράγματα στο σπίτι σας που πάντα αναβάλλονταν, όπως ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας, σαλονιού, υπνοδωματίων και χώρων γραφείων και να δώσετε νέες λειτουργίες στους χώρους του σπιτιού σας.

 
     
     
 

ΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟ ΕΡΓΟ

Η αντιμετώπιση μιας ανακαίνισης απαιτεί να ληφθούν υπόψη πολλές πτυχές: εκτός από τον καθορισμό των νέων λειτουργιών και νέων χώρων, θα πρέπει να επιλέξετε τα νέα υλικά , από το παρκέ μέχρι τα πλακάκια, να επιλέξετε τα φωτιστικά και τις βρύσες για το μπάνιο και την κουζίνα, καθώς και να επιλέξετε το νέο πόρτες και παράθυρα . Η εύρεση και ο συντονισμός αρχιτεκτόνων,  κτιστών, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και επίβλεψης όλων των εργασιών, κινδυνεύει να γίνει μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, την οποία δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

 

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ

Χάρη στη συνεχή επίβλεψη του αρχιτέκτονα μας και των συνεργατών στο γραφείο και στον εκθεσιακό χώρο, φροντίζουμε να σας βοηθάμε και να σας καθοδηγούμε σε όλες τις φάσεις επιλογής και σε όλες τις αποφάσεις . εκκινούμε και ακολουθούμε τυχόν γραφειοκρατικές διαδικασίες και εκδίδουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για το ακινητο σας.

Με το JEFconstructions  η ανακαίνιση του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο βαθιά. Οι ανακαινίσεις ίσως αφορούν μόνο το μπάνιο ή την κουζίνα ή ολόκληρο το διαμέρισμα και να τροποποιήσουν βαθιά την αρχική διάταξη.

 
     
     
  Η ΕΡΓΑΣΙΑ  
   
 

Εάν η ανακαίνιση του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας περιλαμβάνει όλα τα δωμάτια, δημιουργούμε ένα νέο έργο το οποίο, εκτός από την κατεδάφιση των υφιστάμενων τοίχων και των χωρισμάτων, περιλαμβάνει την αντικατάσταση των ηλεκτρικών συστημάτων , των συστημάτων θέρμανσης και υδραυλικών εγκαταστάσεων και την εγκατάσταση νέων πορτων και παραθύρων με στόχο τη μείωση της ενέργειας, και την τοποθέτηση νέων φινιρισμάτων για δάπεδα και τοίχους (πλακάκια, χρώματα, ταπετσαρίες, και λπλ.).

Άλλες φορές, όμως, το έργο της ανακαίνισης μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στο μπάνιο, ή στην κουζίνα, ίσως για να συνδυαστεί με το σαλόνι σε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο.

 
     
     
 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ 3Δ, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΧΡΟΝΟΥΣ

Θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες όλων όσων μένουν στο σπίτι. Θα σας υποβάλλουμε ένα έργο με φωτορεαλιστική απόδοση του διαμερίσματος . Μαζί θα ορίσουμε τους χρόνους υλοποίησης και τον απαραίτητο προϋπολογισμό κόστους σε λεπτομερείς εκτιμήσεις που συμπληρώνονται με μετρικό υπολογισμό . Παρεμπιπτόντως, για μεγαλύτερη ηρεμία για όλους, η JEF Constructions περιλαμβάνει πάντα ασφάλιση στα έργα της για την κάλυψη τυχόν προβλημάτων ή ζημιών τρίτων.

 
     
     
  ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ  
   
 

Αν χρειαστεί κατεδάφιση τοίχων ,  πραγματοποιουμε τις απαραίτητες κατεδαφίσεις, μειώνοντας τους κραδασμούς στο ελάχιστο απαραίτητο, για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο. Γνωρίζουμε πόσο οι εργασίες κατεδάφισης ενοχλούν εσάς και τους γείτονές σας και το περιορίζουμε στο ελάχιστο. Φροντίζουμε επίσης για τη συμμορφούμενη απόρριψη κατεδαφισμένων υλικών σε εγκεκριμένους χώρους υγειονομικής ταφής, ΧΥΤΑ συμπεριλαμβανομένων των υλικών γυψοσανίδας που προκύπτουν και οποιωνδήποτε άλλων πιο περίπλοκων υλικών προς απόρριψη και ανακύκλωση.

 
     
     
  ΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ  
   
 

Φροντίζουμε να εκτελούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες τοιχοποιίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: εργασίες σε φέρουσες κατασκευές,εσωτερικους  και εξωτερικούς τοίχους , αφαίρεση και δημιουργία εσωτερικών τοίχων και χωρισμάτων με  γυψοσανίδα ή τσιμεντοσανιδα. πραγματοποιούμε κατέβασμα οροφής, ενδεχομένως συμπεριλαμβάνοντας φώτα και αγωγούς, δημιουργούμε χώρο δημιουργώντας ημιωροφους,  ανακαινίζουμε παταρια.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ  
   
 

Αφαιρούμε και αντικαθιστούμε παλιά ηλεκτρικά δίκτυα, υδραυλικούς σωλήνες, καλοριφέρ, λέβητα και σύστημα θέρμανσης, καθώς και σωλήνες αερίου. Μελετάμε τη νέα διάταξη των ηλεκτρικών και υδραυλικών δικτύων με βάση τη νέα χρήση των χώρων, στο σπίτι, στη βεράντα ή στον κήπο, ώστε να υπάρχουν διακόπτες, πρίζες και βρύσες όπου πραγματικά χρειάζονται, για το μέγιστο. άνεση και συμφονα με τον κανονισμο που οριζεται απο το νομο.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ  
   
 

Κατά την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού είναι σημαντικό να αλλάζετε δάπεδα που έχουν φθαρεί από τον καιρό ή είναι εκτός μόδας. Μπορουμε να  αξιολογήσουμε μαζί ποιες είναι οι πιθανές εναλλακτικές λύσεις για το νέο δάπεδο του σπιτιού σας . Θα σας αφήσουμε να επιλέξετε μεταξύ παραδοσιακών υλικών και νέων υλικών όπως πέτρινα η καιραμικα , ρητίνες ή μικροτσιμέντο, ως εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό παρκέ, καθώς και κεραμικά και πλακάκια για το μπάνιο και την κουζίνα. Η δουλειά σας είναι να επιλέξετε. Θα φροντίσουμε για την αγορά, τη μεταφορά, την εγκατάσταση και το φινίρισμα.

 
     
     
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΒΗΤΑ  
   
 

Αντικαθιστούμε το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας τοποθετώντας νέους σωλήνες και νέο λέβητα υψηλής απόδοσης. Εκτός από το παραδοσιακό σύστημα διανομής ζεστού νερού με λέβητα και σχετικά καλοριφέρ, αν θέλετε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα καινοτόμο σύστημα  θέρμανσης , το οποίο είναι ευκολότερο στην εγκατάσταση και το οποίο μπορείτε να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείτε όποτε θέλετε. Για ένα σύστημα αυτόνομης θέρμανσης.

 
     
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ  
   
 

Για εμάς, η ανακαίνιση του μπάνιου είναι μια ιδιαίτερη επίδειξη ποιότητας: ποιότητα στα υλικά, στην εγκατάσταση, στο σχεδιασμό.

Χρησιμοποιούμε βρύσες ιταλικής παραγωγής, αποκλειστικά προϊόντα ορείχαλκου, με χοντρή επιχρωμίωση και εντελώς απαλλαγμένες από μόλυβδο, που αντίθετα μπορεί να υπάρχουν στα φτωχότερα υλικά ή σε αυτά που έρχονται από το εξωτερικό σε χαμηλότερη τιμή.

Η ποιότητα μετριέται επίσης με λεπτομέρειες που δεν είναι άμεσα ορατές αλλά θα εκτιμήσετε με την πάροδο του χρόνου. Τα φυσίγγια βρύσης που τοποθετούμε, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένα από κεραμικούς δίσκους, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στη φθορά. Αυτές που εγκαθιστούμε είναι επομένως βρύσες που θα λειτουργήσουν τέλεια και θα διαρκέσουν πολύ, πολύ καιρό.

Οι κεφαλές ντους που τοποθετούμε είναι επίσης κατασκευασμένες από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο, σε αντίθεση με πολλές άλλες κεφαλές ντους χαμηλής τιμής που είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ή ABS που φθείρεται εύκολα και δεν είναι επιχρωμιωμένες.

Τα κεραμικά για επενδύσεις που θα σας προτείνουμε να επιλέξετε θα είναι μεσαίας-υψηλής ποιότητας ανάλογα με την επιλογή σας και υψηλού επιπέδου σχεδίασης. Θα δώσουμε επίσης μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση των ειδών υγιεινής , της καμπίνας ντους και της μπανιέρας , προσέχοντας τις κλίσεις αποχέτευσης, ώστε να έχουμε γρήγορες αποχετεύσεις και να μην έχουμε προβλήματα υδραυλικών με τα χρόνια.

Τέλος, για εμάς, η ποιότητα στην ανακαίνιση μπάνιου σημαίνει επίσης να κάνουμε περισσότερα εκεί που δεν το βλέπετε, όπως η υιοθέτηση μέτρων ηχομόνωσης κατά την τοποθέτηση των σωλήνων, ώστε να μην ακούτε το νερό να ρέει πολύ και για να μην ενοχλεί γείτονες με τον ήχο των βουημένων εξοδον.

 
     
     
  ΠΟΡΤΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ  
   
 

Για τις ανακαινίσεις μας επιλέγουμε πάντα υψηλής ποιότητας πόρτες, παράθυρα και κουφώματα  από ξύλο-αλουμίνιο, μόνο ξύλο ή μόνο PVC. Φυσικά, επιλέγουμε παράθυρα και πόρτες με τα καλύτερα δομικά χαρακτηριστικά, αλλά και θερμομονωτικά και με υψηλή μείωση θορύβου. Θα κάνετε οικονομία στη θέρμανση και τον κλιματισμό και δεν θα ακούτε ενοχλητικούς θορύβους του δρόμου.

 
     
     
  ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ  
   
 

Επιλέγουμε και τοποθετούμε εσωτερικές πόρτες με μεγάλη γαμα χρωματων και σχεδιον προσέχοντας τόσο την αισθητική όσο και τη λειτουργική πτυχή. Για παράδειγμα, κατά την ανακαίνιση του σπιτιού σας, μπορούμε να υιοθετήσουμε κλασικές πόρτες laminate ή να επιλέξουμε υλικά υψηλότερης ποιότητας όπως το μασίφ ξύλο , το οποίο έχει μεγαλύτερη δομική σταθερότητα και δεν απορροφά την υγρασία. Φυσικά εξοπλίζουμε επίσης δωμάτια με εσωτερικές και εξωτερικές συρόμενες πόρτες, ή πόρτες περιστροφικής μετάφρασης ή πτυσσόμενες.

 
     
     
  ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ  
   
 

Όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του διαμερίσματος ή του σπιτιού σας στα δομικά της μέρη, έρχεται η ώρα να βάψετε τους τοίχους. Με επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και διακοσμητές εφαρμόζουμε κλασική βαφή οποιουδήποτε χρώματος και απόχρωσης ή ταπετσαρία (ακόμα και αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας τις προσωπικές σας φωτογραφίες ως ταπετσαρία), τόσο για κλειστούς χώρους όσο και για εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να εφαρμόσουμε ιδιαίτερες διακοσμητικές λύσεις και διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως βενετσιάνικο στόκο, τεχνοτροπιες διαφορες  με σπάτουλα η γαντι , σμάλτο κ.λπ.

 
     
     
  ΠΥΛΕΣ, ΚΑΓΚΕΛΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
   
 

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια, την αισθητική και τη λειτουργικότητα του νέου σας σπιτιού. Για όλες τις εργασίες σιδήρου χρησιμοποιούμε τους τεχνίτες σιδηρουργούς και υαλουργούς μας, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν και να δουλέψουν σε πύλες, κιγκλιδώματα, σιδερένιες πόρτες, γυάλινες πόρτες, καθώς και να τοποθετήσουν θωρακισμένες πόρτες, κλειδαριές και κλεισίματα εάν χρειάζεται.

 

ΟΙΚΟΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Είναι απαραίτητο να εργαζόμαστε σεβόμενοι όσο το δυνατόν περισσότερο τους κανόνες του περιβάλλοντος και της οικολογικής βιωσιμότητας. Φροντίζουμε να συλλέγουμε όλα τα απορρίμματα και τυχόν μπάζα από κατεδάφιση ή εργασίες, διαχωρίζουμε τα υλικά και στέλνουμε τα πάντα στον ΧΥΤΑ σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και νόμους, καθιστώντας τα υλικά όσο το δυνατόν πιο ανακυκλώσιμα .

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε και οι λύσεις που προτείνουμε στοχεύουν στη μέγιστη θερμομόνωση και τη μεγιστοποίηση της μείωσης του θορύβου, ώστε να συνδυάζουν την ευεξία στο σπίτι με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων .

 
     
   
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά, για να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του ακινήτου σας