2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
hero image
 
 
 
     
  Jef Constructions
Κατασκευαστική Εταιρεία Καλλιθέα


Καλώς ήρθατε στην Jef Constructions, μια κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών.

Το χαρτοφυλάκιο των προηγούμενων έργων μας αναδεικνύει την προσοχή μας στη λεπτομέρεια, τα καινοτόμα σχέδια και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα. Οι πελάτες μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και είμαστε υπερήφανοι που ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό
 
     
 
Στην Jef Constructions, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως νέες κατασκευές, αναδιαμορφώσεις, προσθήκες και ανακαινίσεις. Η ομάδα μας συνεργάζεται για να διασφαλίσει ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται εγκαίρως, εντός του προϋπολογισμού και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.
 
Αν σκέφτεστε να αναλάβετε ένα κατασκευαστικό έργο, θα χαρούμε να σας παρέχουμε δωρεάν συμβουλές και προσφορά. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε τηλεφωνικά.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Αν ψάχνετε για μια κατασκευαστική εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε, μην κοιτάξετε παραπέρα από την Jef Constructions. 
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2109410226 - 6907314080
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που είναι αναγκαίες για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Κύριο μέλημα μας είναι να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά ανακαίνισης για εσάς, φροντίζοντας κάθε πρόβλημα, μετατρέποντας την ανακαίνιση από ένα αγχωτικό βάρος σε μια ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία για εσάς, την οικογένεια σας ή την επιχειρήση σας.

 
 
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Η Jef Constructions είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας κατασκευαστικών υπηρεσιών. Στην Jef Constructions, πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για την επιτυχία κάθε έργου. Γι' αυτό φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
 
     
 

Καταλαβαίνουμε ότι η κατασκευή ή η αναδιαμόρφωση ενός σπιτιού ή ενός εμπορικού ακινήτου είναι μια μεγάλη επένδυση και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε υπερήφανοι για την προσοχή μας στη λεπτομέρεια, τα καινοτόμα σχέδια και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα.