2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
hero image
 
 
 
 
     
  Jef constructions
Ανακαινίσεις | Καλλιθέα


Εάν έχει έρθει η ώρα να ανακαινίσετε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας, μπορούμε να φροντίσουμε και να εκτελέσουμε όλες τις εργασίες και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα για εσάς. Η Jef Constructions εκτελεί έργα ανακαίνισης διαμερισμάτων με το κλειδί στο χέρι , το μοναδικό σας καθήκον είναι να περιγράψετε πώς θέλετε το νέο σας σπίτι, πότε να ολοκληρηρωθούν οι εργασίες και με ποιον προϋπολογισμό.

Θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία σήμερα, λοιπόν, να παρέμβετε για να κανονίσετε πολλά πράγματα που πάντα αναβάλλονται στο σπίτι σας, όπως η ανακαίνιση λουτρών, κουζίνας, σαλονιού, υπνοδωματίων και χώρων μελέτης και η παροχή νέων λειτουργιών στους χώρους του σπιτιού σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟ ΕΡΓΟ

Η ενασχόληση με μια ανακαίνιση απαιτεί να λάβετε υπόψη πολλές πτυχές: εκτός από τον καθορισμό νέων χώρων, θα πρέπει να επιλέξετε νέα υλικά , από παρκέ μέχρι πλακάκια, να επιλέξετε είδη μπάνιου και κουζίνας, καθώς και να επιλέξετε νέες πόρτες και παράθυρα . 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ

Χάρη στη συνεχή επίβλεψη του αρχιτέκτονα μας και των συνεργατών στο γραφείο, φροντίζουμε να σας βοηθάμε και να σας καθοδηγούμε σε όλες τις φάσεις της ανακαίνισης. Οι επεμβάσεις στο σπίτι σας μπορεί να αφορούν μόνο το μπάνιο, την κουζίνα ή ολόκληρο το διαμέρισμα και να τροποποιήσουν σε βάθος την αρχική διαρρύθμιση.

Φροντίζουμε να εκτελούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: επεμβάσεις σε σε υπάρχουσες κατασκευές και εξωτερικούς τοίχους, αφαίρεση και δημιουργία εσωτερικών τοίχων και χωρισμάτων.

Αφαιρούμε και αντικαθιστούμε παλιά ηλεκτρολογικά συστήματα, υδραυλικούς σωλήνες, καλοριφέρ, συστήματα λέβητα και θέρμανσης, καθώς και σωλήνες αερίου. Μελετάμε τη νέα διάταξη των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών συστημάτων με βάση τη νέα χρήση του χώρου, ώστε να υπάρχουν διακόπτες, πρίζες και βρύσες όπου πραγματικά χρειάζονται, για τη μέγιστη άνεσή σα

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
   
     
     
  Κύριες Εργασίες Ανακαίνισης
 
  Στην περίπτωση ενός παλιού σπιτιού που μέχρι πρότινος δεν έχει δεχτεί επεμβάσεις, συνήθως εντοπίζονται τα εξής προβλήματα:  
     
 
• Πιθανά  ραγίσματα σε τοίχους
• Παρουσία υγρασίας σε τοίχους ή ταβάνια
• Κουφώματα και πόρτες προς αντικατάσταση
• Φθορά στο υδραυλικό δίκτυο και στα είδη υγιεινής
• Παλιό ηλεκτρολογικό δίκτυο που χρήζει αντικατάστασης και προσαρμογής στα σύγχρονα πρότυπα
• Απώλεια ενέργειας από παλιά σώματα και συστήματα θέρμανσης
• Φθορές στο μπάνιο
• Φθορές στο δάπεδο και στο παρκέ, ζημιές στα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου
• Φθαρμένα και παλιά έπιπλα κουζίνας
• Φθαρμένες και παλιές ντουλάπες υπνοδωματίων