2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
 
     
  Ανακαινίστε το σπίτι των 70s, 80s και 90s
JEF Construction

 
     
 
 
 
 
     
 

Εάν το σπίτι σας χρονολογείται από τις δεκαετίες του '80-90, μπορεί να είναι καιρός για ανακαίνιση. Ασχολούμαστε με πλήρη ανακαίνιση ιδιωτικών κατοικιών και διαμερισμάτων .

 
     
     
  ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ  
     
 

Εάν το σπίτι ή το διαμέρισμά σας χτίστηκε πριν από τη δεκαετία του 1970, πιθανότατα έχει ήδη ανακαινιστεί. Εάν το σπίτι σας χτίστηκε μεταξύ 1970 και 2000, σημαίνει ότι το σπίτι σας είναι τώρα 20 έως 50 ετών.
 

Όπως όλα τα άλλα, τα σπίτια υποφέρουν επίσης από το βάρος των ετών και των ηλικιών, όπως και τα συστήματα και οι δομές. Αν θέλετε να ζήσετε με άνετο και μοντέρνο τρόπο σε ένα σπίτι που χτίστηκε πριν από 40 χρόνια, πρέπει να σκεφτείτε μια ανακαίνιση.

 
     
     
 

ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΝΕΟΙ ΧΩΡΟΙ

 
  --  
 

Σε όλο αυτό το διάστημα, σίγουρα έχουν αλλάξει οι ανάγκες, οι συνήθειές σας και οι άνθρωποι που έζησαν εκεί. Και επομένως οι χώροι θα πρέπει να αναθεωρηθούν σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες. Ίσως τα μπάνια και οι κουζίνες να πρέπει να ανακαινιστούν. Οι πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να αντικατασταθούν. Τα πατώματα πρέπει να ανανεωθούν. Τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά συστήματα να ανακαινιστούν και προσαρμοστούν στους νέους κανονισμούς. Ένα υπνοδωμάτιο θα μπορούσε να μετατραπεί σε στούντιο ή να χρειαστεί μεγαλύτερο μπάνιο ή να ανακαινιστεί το πατάρι.

Εν ολίγοις, τώρα το σπίτι της ζωής σας χρειάζεται ανακαίνιση και θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και στον νέο σας τρόπο ζωής. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν εργασίες τακτοποίησης, προσαρμογής και ανακαίνισης που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν και άλλες εργασίες που μπορούν να γίνουν ή όχι, ανάλογα με το πόσο ριζική ανακαίνιση θέλετε να δώσετε.

 
     
     
  ΚΥΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ  
     
 

Στην περίπτωση ενός σπιτιού ηλικίας 30 - 40 - 50 ετών, για παράδειγμα, τα κύρια προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν θα αποδοθούν σε ορισμένα προβλέψιμα προβλήματα γήρανσης δομών και συστημάτων:

• Πιθανές διεισδύσεις από την οροφή ή τους τοίχους.

• Παρουσία υγρών σημείων

• Μη μονωτικά παράθυρα και πόρτες προς αντικατάσταση

• Μέχρι τώρα έχουν υποστεί φθορά υδραυλικά, είδη υγιεινής προς αντικατάσταση

• Ηλεκτρικό σύστημα χρονολογημένο, προς αντικατάσταση και προσαρμογή στα πρότυπα

• Αναποτελεσματικός λέβητας, καλοριφέρ και σύστημα θέρμανσης προς αντικατάσταση

• Τα μπάνια προς ανακαίνιση

• Δάπεδα προς αντικατάσταση, παρκέ για πλαστικοποίηση, πλακάκια προς αντικατάσταση στην κουζίνα και στα μπάνια

 
     
     
 

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙ 80'S; ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 
  ----  
 

Για να ανακαινίσετε το σπίτι σας που χτίστηκε τις δεκαετίες  80, 90, ζητήστε μας μια προσφορά, θα το κάνουμε δωρεάν. Θα κανονίσουμε μια επιθεώρηση το συντομότερο δυνατό, θα ακούσουμε τις οδηγίες σας και εντός περίπου μιας εβδομάδας  θα σας προσφέρουμε μια προσφορά για την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού, του διαμερίσματος, της βίλας σας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες εντός των περιορισμών του προϋπολογισμού και εντός του συμφωνημένου χρόνου και θα επιστρέψουμε το πλήρως ανακαινισμένο σπίτι σας.

Χάρη στη συνεχή επίβλεψη του αρχιτέκτονα μας και των συνεργατών στο γραφείο και στον εκθεσιακό χώρο, φροντίζουμε να σας βοηθάμε και να σας καθοδηγούμε σε όλες τις φάσεις επιλογής και σε όλες τις αποφάσεις . Εκδίδουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις  που χρειάζονται ( ηλεκτρολογικά η άλλον )

 
     
     
  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ  
   
 

Θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και τις ανάγκες όλων όσων μένουν στο σπίτι. Θα σας υποβάλουμε ένα έργο με τη φωτορεαλιστική απόδοση του διαμερίσματος . Θα ορίσουμε μαζί τους χρόνους υλοποίησης και τον προϋπολογισμό των απαραίτητων δαπανών που θα χρειαστείτε για την ανακαίνιση το ακίνητο σας. 

 
     
     
  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤOIXOΠΟΙΑΣ  
   
 

Εκτελούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες τοιχοποιίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο : κατεδαφίσεις, επεμβάσεις σε φέρουσες κατασκευές και εξωτερικούς τοίχους, αφαίρεση και δημιουργία εσωτερικών τοίχων και χωρισμάτων σε γυψοσανίδα ή τοιχοποιία. κατέβασμα οροφής, εισαγωγή φώτων και αγωγών, ημιώροφων, και παταριών.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΑΟΒΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ  
   
 

Αφαιρούμε και αντικαθιστούμε παλιά ηλεκτρικά δίκτυα, υδραυλικούς σωλήνες , καλοριφέρ , συστήματα λέβητα και θέρμανσης , καθώς και σωλήνες αερίου .

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΕΙ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ  
   
 

Αλλάζουμε το δάπεδο του σπιτιού ανακαινίζοντας το με παρκέ και παραδοσιακά υλικά ή με νέα υλικά όπως πέτρα, ρητίνες ή μικρο τσιμέντο. στρώνουμε επίσης κεραμικά και πλακάκια για το μπάνιο και την κουζίνα.

 
     
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟ: ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΚΑΜΠΙΝΕΣ  ΜΠΑΝΙΟΥ  
   
 

Αντικαθιστούμε είδη υγιεινής , τουαλέτες, μπιντέ, νεροχύτες, μπανιέρες, καμπίνες ντους , οδηγώντας σας στην επιλογή νέων υλικών υψηλής ποιότητας. Αντικαθιστούμε μπαταρίες  και κεφαλές ντους με υλικά ιταλικής παραγωγής, μεγάλης διάρκειας, μεγάλης αντοχής, σχεδίασης και ποιότητας.

 
     
     
  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΆΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ  
   
 

Αντικαθιστούμε πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας,  με τα καλύτερα δομικά χαρακτηριστικά, θερμομόνωση και με υψηλή μείωση θορύβου. Θα κάνετε οικονομία στη θέρμανση και τον κλιματισμό και δεν θα ακούτε ενοχλητικούς θορύβους του δρόμου.

 
     
     
  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ  
   
 

Επιλέγουμε και τοποθετούμε νέες εσωτερικές πόρτες σε κλασικό η μοντέρνο  laminate ή μασίφ ξύλο . Επίσης εισάγουμε εσωτερικές και εξωτερικές συρόμενες πόρτες ή πόρτες περιστρεφόμενες  ή πτυσσόμενες πόρτες στα δωμάτια.

 
     
     
  ΠΥΛΕΣ, ΚΑΓΚΕΛΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΓΥΑΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
   
 

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση και τοποθέτηση σιδερένιων και υαλοπινάκων, πυλών, κιγκλιδωμάτων, σιδερένιες πόρτες, γυάλινες πόρτες, καθώς και τοποθέτηση θωρακισμένων πορτών, κλειδαριών  εάν χρειάζεται. Οι σιδηρουργοί και οι υαλουργοί μας μπορούν επίσης να δημιουργήσουν κατά παραγγελία έργα σιδήρου και γυαλιού.

 
     
     
  ΕΛΕΩΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ  ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ  
   
 

Πραγματοποιούμε πλήρεις εργασίες ελαιοχρωματισμού με κλασική βαφή οποιουδήποτε χρώματος και απόχρωσης, ή ταπετσαρία (ακόμη και με τις προσωπικές σας φωτογραφίες ως ταπετσαρία), τόσο για κλειστούς χώρους όσο και για εξωτερικούς χώρους. Πραγματοποιούμε ειδικές διακοσμητικές εργασίες και λεπτομέρειες διακόσμησης όπως βενετσιάνικα στόκους,τεχνοτροπίες  σπατουλαριστά ,  κ.λπ.

 
     
     
  ΑΣΦΑΛΙΣΗ  
     
 

Η JEF Costructions περιλαμβάνει πάντα ασφάλιση στα έργα της για την κάλυψη τυχόν προβλημάτων ή ζημιών σε τρίτους.

 

ΟΙΚΟΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

Λειτουργούμε τηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους κανόνες για το περιβάλλον και την οικολογική βιωσιμότητα. Συλλέγουμε τα υλικά που προκύπτουν και τυχόν μπάζα από κατεδάφιση ή εργασίες, διαχωρίζοντας τα υλικά και στέλνουμε τα πάντα ξεχωριστά στον ΧΥΤΑ σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και νόμους, καθιστώντας τα ανακυκλώσιμα .

Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούμε και οι λύσεις που προτείνουμε στοχεύουν στη μέγιστη θερμομόνωση και τη μεγιστοποίηση της μείωσης του θορύβου, ώστε να συνδυάζουν την ευεξία στο σπίτι με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

 
     
   
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν προσφορά, για να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του ακινήτου σας