2109410226 6907314080 Ηρακλέους 206 - Καλλιθέα info@jefconstructions.gr
 
 
     
  Ανακαινίστε το κατάστημα σας
JEF Construction

 
     
 
 
 
 
     
 

Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ένα μαγαζί, ένα κλαμπ, ένα μπαρ ή ένα κομμωτήριο, θα πρέπει να εξοπλίσετε τις εγκαταστάσεις για να τις κάνετε φιλόξενες, σκηνογραφικές, θεαματικές και να δίνουν συναισθήματα στους πελάτες σας. Ασχολούμαστε με την ανακαίνιση καταστημάτων, μπαρ, εστιατορίων, κλαμπ και παντός τύπου εμπορικών εγκαταστάσεων ανοιχτών στο κοινό. Και σας λέμε αμέσως ότι το κάνουμε τηρώντας αυστηρά τους συμφωνημένους χρόνους.

 
     
     
  ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΑΝΕΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ  
   
 

Εκτίμηση για την ανακαίνιση καταστημάτων και χώρων.

Κάθε κατάστημα, χώρος, εστιατόριο πρέπει να έχει τη δική του ταυτότητα, τον δικό του χαρακτήρα , που θα εκφράζεται και μέσα από χώρους, φώτα, έπιπλα, χρώματα και διακοσμήσεις. Επιπλέον, οι χώροι πρέπει να είναι σχεδιασμένοι ώστε να χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να κινούνται ή να στέκονται ελεύθερα ή να κάθονται άνετα, να έχουν πρόσβαση στα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας με ευκολία και άνεση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χώροι της επιχείρησής σας πρέπει να σχεδιάζονται με γνώμονα τους πελάτες σας από τα πρώτα στάδια μιας ανακαίνισης, προβλέποντας πώς θα πραγματοποιούνται κανονικά οι πιο συνηθισμένες ενέργειες στις εγκαταστάσεις.

 
     
     
  ΖΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΑΣ  
   
 

Καταστήματα και χώροι - επίπλωση εσωτερικού χώρου.

Αλλά στο κατάστημα, το κλαμπ ή το εστιατόριο σας, θα πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι έχουν μια εμπειρία, ένα συναίσθημα . και επομένως δεν θα χρειαστεί να παραμελήσετε τη σκηνογραφική πτυχή των χώρων σας, εισάγοντας κατάλληλα εκπληκτικά, απροσδόκητα, θεαματικά, ελκυστικά στοιχεία, σύμφωνα με το γενικό θέμα του χώρου σας.

Πράγματι, το συναίσθημα που θα βιώσουν οι πελάτες σας θα είναι αυτό για το οποίο θα μιλήσουν στους φίλους και γνωστούς τους, προτείνοντας το μέρος σας. Η δημιουργία θεαματικών ή εκπληκτικών στοιχείων στις εγκαταστάσεις σας θα κάνει τους πελάτες σας να θυμούνται πού ήταν και θα κάνει τους άλλους να το πουν, ενεργοποιώντας από στόμα σε στόμα που μόνο καλό μπορεί να είναι για την επιχείρησή σας.

 
     
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΊ ΣΤΟ ΧΕΡΙ  
   
 

Εκτίμηση για πλήρη ανακαίνιση

Για την ανακαίνιση ή την ανακαίνιση του καταστήματος, του εστιατορίου, του μπαρ, του κλαμπ ή της επιχείρησής σας, θα πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες και θα λύσουμε κάθε πρόβλημα. Η JEF constructions εκτελεί έργα ανακαίνισης καταστημάτων με το κλειδί στο χέρι.

Η ανακαίνιση των χώρων σας με το JEF constructions είναι η σωστή επιλογή, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένας χώρος πρέπει να ανακαινιστεί με χαρακτήρα. Επιπλέον, φροντίζουμε τα πάντα. Εναπόκειται σε εσάς να μας εξηγήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα πώς θέλετε να μεταμορφώσετε το κατάστημά σας, πότε να ολοκληρώσετε τις εργασίες και με ποιον προϋπολογισμό έχετε διαθέσιμο.

 
     
     
  ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ  
     
 

Εάν χρειαστεί να ανακαινίσετε την επιχείρηση, το κατάστημα, το εστιατόριο, το μπαρ ή τον χώρο σας, θα αναγκαστείτε να το κρατήσετε κλειστό για την περίοδο των εργασιών. Θα συμφωνήσουμε μαζί ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να κλείσουμε και μέχρι πότε όλα πρέπει να είναι έτοιμα για να ανοίξουν ξανά.

Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά αυτό το πρόβλημα, γνωρίζουμε ότι οι εργασίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπορέσετε να ανοίξετε ξανά την επιχείρησή σας. Γι' αυτό σας εγγυόμαστε συγκεκριμένες ώρες για την πραγματοποίηση ανακαινίσεων.

 
     
     
  ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΟΝΟΣ  
     
 

Κατασκευαστική εταιρεία για συνεργασία με αρχιτέκτονες

Για να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση του χώρου σας, θα πρέπει να ορίσετε τις νέες λειτουργίες και νέους χώρους. αν αλλάξετε το δάπεδο ή τα φωτιστικά ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να επιλέξετε νέα υλικά , ξύλο, κεραμικά, τσιμέντο ή οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσετε ψυχή και προσωπικότητα στο νέο μέρος: βιτρίνες, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, αλλά πάνω από όλα διακοσμητικά, φώτα, ειδικά εφέ.

Με αυτές τις εργασίες να γίνονται και να εκτελούνται γρήγορα, η επιλογή να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας μπορεί να είναι ένα στοίχημα. Η εύρεση και ο συντονισμός διαφόρων συνεργείων  κτιστών, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, διακοσμητών εσωτερικών χώρων, ελαιοχρωματιστών  και διακοσμητών θα γινόταν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης για εσάς.

Ομοίως, η παραγωγή και η διαχείριση της απαραίτητης γραφειοκρατίας μπορεί να γίνει πρόβλημα για σας εάν αντιμετωπιστεί χωρίς εμπειρία, όπως και η συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας .

Με λίγα λόγια: μην ασχολείστε μόνοι με την ανακαίνιση των χώρων σας και μην την εμπιστεύεστε σε ανίκανους ή άπειρους ανθρώπους.

 
     
     
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ  
     
 

Φροντίζουμε να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε όλες τις φάσεις της επιλογής σας, σε όλες τις αποφάσεις και πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες . Ο αρχιτέκτονας και η ομάδα των επαγγελματιών μας είναι στη διάθεσή σας για την ανακαίνιση των χώρων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά για την εργασία.

Το πρώτο βήμα θα είναι μια επιθεώρηση για να κάνετε μετρήσεις και να ακούσετε τις ανάγκες σας. Θα είναι απαραίτητο να συμφωνηθεί ένας κατά προσέγγιση προϋπολογισμός για τις εργασίες από την πρώτη επιθεώρηση.

 
     
     
  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ  
     
 

Ανακαίνιση  - Σχεδιασμός

Θα μελετήσουμε τις ανάγκες για το κατάστημα σας σας και τις ανάγκες και  Θα σας υποβάλουμε ένα έργο με φωτορεαλιστική απόδοση του καταστήματος . Μαζί θα ορίσουμε τους χρόνους υλοποίησης και τον απαραίτητο προϋπολογισμό κόστους σε λεπτομερείς εκτιμήσεις που συμπληρώνονται με μετρικό υπολογισμό.

 
     
     
  ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΙΧΟΠΙΙΑΣ  
   
 

Σχεδιασμός και ανακαίνιση καταστημάτων, κλαμπ και εστιατορίων και κομμωτριών

Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες τοιχοποιίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο : κατεδαφίσεις, επεμβάσεις σε φέρουσες κατασκευές και εξωτερικούς τοίχους, αφαίρεση και δημιουργία εσωτερικών τοίχων και χωρισμάτων σε γυψοσανίδα ή τοιχοποιία, ντουλάπες, χώρους που δημιουργούνται από τους τοίχους, κατέβασμα του οροφή, εισαγωγή φώτων και αγωγών, ημιώροφοι.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ ΦΩΤΩΝ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  
     
 

Θα δώσουμε μεγάλη προσοχή στο φωτισμό των χώρων σας, σύμφωνα με την αρχική ιδέα του έργου. Αφαιρούμε και αντικαθιστούμε τα παλιά ηλεκτρικά δίκτυα , αναπτύσσοντας τη νέα διάταξη των αγωγών με βάση τη νέα χρήση των χώρων. τοποθέτηση διακοσμητικών φωτιστικών , νέον, επιγραφών και άλλων ειδικών λύσεων φωτισμού.

 
     
     
  ΑΛΛΑΓΗ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΙΣΙΩΝ  
   
 

Καταστήματα και χώροι - Πλήρης ανακαίνιση

Ανακαινίζουμε τους ορόφους του καταστήματος, του εστιατορίου, του μπαρ ή του χώρου σας. Επιλέγουμε για εσάς τις ιδανικές λύσεις για το νέο σας δάπεδο . Θα μπορείτε να επιλέξετε τα υλικά μεταξύ διαφορετικών τύπων παραδοσιακών δαπέδων, παρκέ ή νέων υλικών όπως πέτρα, πλακακια , ρητίνες ή μικροτσιμέντο.

 
     
     
  ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ  
     
 

Γνωρίζουμε καλά τους περιορισμούς στους οποίους υπόκεινται τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα εμπορικά καταστήματα και εκτελούμε έργα  με πλήρη και αυστηρή συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγείας και υγιεινής , σύμφωνα με τις οδηγίες της  - Territorial Health Authority.

 
     
     
  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ  
   
 

Μελέτες γραφείου - σύστημα κλιματισμού

Για τη θέρμανση και την ψύξη των χώρων του χορο  σας εγκαθιστούμε συστήματα θέρμανσης αέρα (καταλληλότερα για δωμάτια από οικιακά συστήματα αερίου), καθώς και συστήματα κλιματισμού split ή αεραγωγών σε όλους τους χώρους.

 
     
     
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΘΟΝΕΣ  
   
 

Καταστήματα και χώροι - επιδείξεις τοίχου

Με την ανακαίνιση καταστήματος, δωματίου, αναλαμβάνουμε και την ανανέωση των επίπλων, καθώς και την επίπλωση τους με τραπέζια, καρέκλες, πάγκους, ντουλάπες και βιτρίνες . Ο συνεργάτης μας που ειδικεύεται στη διακόσμηση, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μπορεί να δημιουργήσει έπιπλα , πάγκους, ειδικό εξοπλισμό κατά παραγγελία, που μαζί με την επιδέξια χρήση των φώτων, θα δώσουν μια ιδιαίτερη γραφική πινελιά στους χώρους σας.

 
     
     
  ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ  
  ---  
 

Μελέτες γραφείου - ηχοαπορροφητικά πάνελ

Ήδη στη φάση του σχεδιασμού, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ακουστική των χωρών  . ειδικά σε κλαμπ, εστιατόρια και μπαρ, είναι εξαιρετικά σημαντικό να εφαρμόζονται συγκεκριμένοι κανόνες για το σχεδιασμό και τη διάταξη των χώρων  και των επίπλων, ώστε να αποφεύγονται οι ηχώ και οι αντηχήσεις μέσα στο χώρο.

 
     
     
  ΕΛΕΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ  
   
 

Πραγματοποιούμε πλήρη βαφή των χώρων σας με επαγγελματίες ελεοχρωματιστες και διακοσμητές, εφαρμόζοντας κλασική βαφή οποιουδήποτε χρώματος και απόχρωσης, ταπετσαρία (και προσωπικές φωτογραφίες ως ταπετσαρία) και ιδιαίτερες διακοσμητικές λύσεις και λεπτομέρειες διακόσμησης για να κάνετε το κατάστημά σας μοναδικό και ελκυστικό , εστιατόριο, εμπορικό εγκατάσταση.

 
     
     
  ΟΙΚΟΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ  
   
 

Λειτουργούμε τηρώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους κανόνες για το περιβάλλον και την οικολογική βιωσιμότητα. Συλλέγουμε τα υλικά που προκύπτουν και τυχόν μπάζα από κατεδάφιση ή εργασίες, διαχωρίζοντας τα υλικά και στέλνουμε τα πάντα ξεχωριστά στον ΧΥΤΑ σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και νόμους, καθιστώντας τα ανακυκλώσιμα .

Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούμε και οι λύσεις που προτείνουμε στοχεύουν στη μέγιστη θερμομόνωση και τη μεγιστοποίηση της μείωσης του θορύβου, ώστε να συνδυάζουν την ευεξία στο σπίτι με τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.